Χαλαζωνίτικα Κοινωνικά Νέα

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα στήλη με τα κοινωνικά των Συγχωριανών όπου και να βρίσκονται ώστε να μαθαίνουμε όλοι τα νέα .                      Προκειμένου η στήλη να είναι  ενημερωμένη θέλουμε και την δική σας βοήθεια.                  Εάν έχετε κάποιο συμβάν(Γάμος-Γέννηση-Εισαγωγή στην Ανωτάτη Εκπαίδευση-Πτυχίο από Τ.Ε.Ι.ή Α.Ε.Ι.-Θάνατος) και για ότι άλλο μάθετε ή σας απασχολεί, για να δημοσιοποιηθεί μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Γιώργο θ. Λάνο στο τηλ.2109591344-6932205618.

Την Κυριακή 22/5/22 έφυγε από την ζωή η Γεωργία (συζ, Αναστασίου) Καναβού σε ηλικία 82 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον γιό της και λοιπούς συγγενείς.

Ζήσαμε ακόμα ένα Μεγάλο Πάσχα στο χωριό μας το αγαπημένο ΧΑΛΑΖΩΝΙ, ακολουθώντας όλες τις παραδόσεις του τόπου μας. Γιορτάσαμε επίσης την εορτή του πολιούχου μας Αγίου Γεωργίου.                                                                                                        Πολλοί συμπατριώτες μας κάτοικοι Αθηνών και όχι μόνο, ήρθαν στο Χωριό και έδωσαν χαρά. Τα μικρά παιδιά γέμισαν τους χώρους του σχολείου , της πλατείας,  έδωσαν ζωή  και άλλαξαν για λίγο τον γενικό μαρασμό του Χωριού μας.                                                 ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ !!!                               ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Το Μεγάλο Σάββατο 23/4/2022 έφυγε από την ζωή ο Αναστάσιος Π. Καναβός σε ηλικία 82 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Την Τετάρτη 30/3/2022 έφυγε από την ζωή η Μαρία συζ. Θεόδωρου Τσετσενέκου σε ηλικία 71 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της

Το Σάββατο 8/1/2022 έφυγε από την ζωή ο Ανδρέας Χ. Καλογερόπουλος στην ηλικία των 66 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του  και τα αδέρφια του.

Μια χρονιά φεύγει η οποία μας δημιούργησε πολλά προβλήματα με μεγαλύτερο αυτό της πανδημίας του covid 19. Ευχόμαστε το νέο έτος 2022 να είναι καλύτερο, να βρούμε την υγεία μας και την ζωή μας . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .  

Την Πέμπτη 16/12/2021 έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι η Κωνσταντίνα  Κ. Αντωνοπούλου. Παιδιά να σας ζήσει και να είστε καλά .

Την Πέμπτη 9/12/2021 έφυγε από την ζωή η Ελπίδα Καλογεροπούλου συζ. Χαραλάμπους σε ηλικία 95 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά της και τα εγγόνια της.

Το Σάββατο 27/11/2021 έφυγε από την ζωή η Ευγενία  συζ, Δημητρίου Αντωνοπούλου σε ηλικία 83 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον σύζυγό της τα παιδιά και τα εγγόνια της.

Το Σάββατο 9/10/2021 έφυγε από την ζωή ο Τάκης (Παναγιώτης) Κ. Παγάνης  83 ετών.   Ο  αείμνηστος  υπήρξε από τους ιδρυτές του Συλλόγου, έγινε για πολλά χρόνια Πρόεδρος και σύμβουλος, με σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη και στην επίτευξη των στόχων του.    Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην γυναίκα του τα παιδιά του και λοιπούς συγγενείς.

Την Κυριακή 3/10/2021 έγινε η ταφή στο Χωριό της Διονυσίας Ι. Σαπέρα 96 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην κόρη της και τα εγγόνια της.

Την Κυριακή 5/9/2021 έγινε ο γάμος του Χρήστου Α;. Καλογερόπουλου με την εκλεκτή της καρδιάς του  Κωνσταντίνας Γούλα. Παιδιά σας ευχόμαστε να ζήσετε ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους!!!!!!!!!!

Το Σάββατο 12/6/2021 έφυγε από την ζωή ο Παναγιώτης ( Τάκης ) Κ. Παναγιωτόπουλος σε ηλικία 72 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το Σάββατο 22/5/2021 έφυγε από την ζωή η Νότα συζ. Πάνου Γαραντζιώτη σε ηλικία 94 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια  στα παιδιά της και τα εγγόνια της.

Την Τετάρτη 7/4/2021 έφυγε από την ζωή η Κωστούλα Σαραντάκου- Κυριαζοπούλου σε ηλικία 88 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Την Τρίτη 6/4/2021 έφυγε από την ζωή ο Φώτης Καναβός  σύζυγος Γεωργίας Η. Παναγοπούλου  σε ηλικία 77 ετών.  Η κηδεία του θα γίνει στο Χωριό 8/4/2021.                         Τα  θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Την Τετάρτη 17/3/2021 έφυγε από την ζωή η Φωτεινή Τχακιτζιάν  σύζυγος  Νικολάου Κ. Αλεξανδρόπουλου σε ηλικία 57 ετών.                                                        Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

 Την Τετάρτη 17/2/2021 γέννησε στο Λονδίνο ένα υγιέστατο αγοράκι η Τάνια κόρη του Τάκη Μπουρλά. Παιδιά να σας ζήσει να έχει υγεία και να είναι τυχερό!!!!

Την Παρασκευή 5/2/2021 έφυγε από την ζωή ο Δημήτριος Ν. Σμυρνής σε ηλικία 71 ετών και η ταφή του θα γίνει στα Φιλιατρά. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Την Τρίτη 26/1/2021 έφυγε από την ζωή ο Παύλος Γ. Λάνος σε ηλικία 97 ετών και η ταφή του θα γίνει στο Χωριό την Τετάρτη 27/1/21. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην γυναίκα του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Την Τρίτη 19/1/2021 γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι η Όλγα Κίτσου κόρη της Μαίρης Παναγοπούλου – Κίτσου. Παιδιά να σας ζήσει να έχει υγεία και τύχη!!!!!!

Την Κυριακή 17/1/2021 έγιναν εκλογές στο Χωριό μας για την εκλογή νέου Παρέδρου μετά τον ξαφνικό θάνατο του Διονύση Τσούλου. Υποψήφιοι ήταν ο Στάθης Αντωνόπουλος ο Σωτήριος Καναβός και ο Γιώργος Ι. Λάνος. Ψήφισαν 68 ψηφοφόροι και  έλαβαν  ο Αντωνόπουλος 35 ψήφους, ο Καναβός 20 ψήφους, ο Λάνος 13 ψήφους.                             Εκλέχθηκε ο Ευστάθιος Δ. Αντωνόπουλος .                                                                  Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του, κουράγιο και δύναμη.

Την Τίτη12/1/2021 έφυγε από την ζωή η Ειρήνη Γ. (Γαρατζιώτη) Λιακόσταυρου σε ηλικία 75 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά της και συγγενείς της.

Την Τετάρτη 30/12/2020 έφυγε από την ζωή ο Ευστάθιος Π. Αρβανίτης σε ηλικία 90 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην κόρη του τον αδελφό του και λοιπούς συγγενείς..

Την Τετάρτη 25/11/2020 έφυγε από την ζωή η Δήμητρα Α. Μαρίνη και η ταφή της έγινε την επομένη στο Χαλαζώνι. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά της και τα εγγόνια της.

Την Κυριακή 22/11/2020 έφυγε από την ζωή ο Πάρεδρός μας Διονύσιος Ι. Τσούλος σε ηλικία 82 ετών. Η ταφή του  θα γίνει την Δευτέρα 23/11/20 στο Χωριό. Ο αγαπημένος μας Νιόνιος ήταν πάρεδρος από τον Ιανουάριο 2007 έως και τώρα. Εκλέχτηκε 4 φορές τίμησε και τιμήθηκε από τους συγχωριανούς του ιδιαίτερα . Ήταν ο μακροβιότερος εκλεγμένος στην ιστορία του χωριού μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην γυναίκα του, τα παιδιά του, α εγγόνια του και τα αδέρφια του.

Την Κυριακή  15 Νοεμβρίου 2020 γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι η Γιώτα σύζυγος  Σωτήρη Τάκη Μπουρλά. Παιδιά να σας ζήσει να έχει υγεία και τύχη. Παππού και γιαγιά να σας ζήσει να είστε καλά να βοηθάτε!

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 έφυγε από την ζωή ο Αναστάσιος Γ, Μπουρλάς σε ηλικία 62 χρόνων, η ταφή του έγινε στο Χαλαζωνι την Κυριακή 15/11/20. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην γυναίκα του στις αδερφές του και λοιπούς συγγενείς.

Την Τρίτη 6/10/2020 γέννησε δίδυμα υγιέστατα ( αγοράκι-κοριτσάκι) η Νίνα Πανταζή Μπουρλά . Στους ευτυχισμένους γονείς Δημήτρη Νίνα όπως και στον παππού-γιαγιά ευχόμαστε να σας ζήσουν να είναι υγιή , δυνατά και καλότυχα.

1/9/2020 Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος στο τέλος Αυγούστου βγήκαν τα αποτελέσματα των πανελλήνιων εξετάσεων. Παιδιά δικά μας που πέτυχαν τον στόχο τους και πέτυχαν στις πανελλήνιες όπως πληροφορήθηκα ήταν τα εξής:                             1 )Μυρτώ Δημητρακοπούλου( εγγονή Γιώργου Αρβανίτη) Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας Παν. Δυτικής Αττικής.                                                                                                         2) Κων/να Σαλίκου (εγγονή Λευτέρη Σαλίκου) Νομική Αθήνας.                                               3)Ειρήνη Παπασταφίδα (εγγονή Σοφίας Κανελλόπουλου)Τμήμα Μαθηματικών ΕΚΠΑ.                                                                                                                                                           4) Ιωάννης Αρβανίτης (εγγονός Ελένης Λάνου) Τμήμα Ηλεκτρολόγων Ηλεκτρονικών Μηχανικών Παν.Δυτικής Αττικής.                                                                                                   Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους επιτυχόντες ( αυτά τα παιδιά μάθαμε, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα, περιμένουμε ενημέρωση!) για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν τους λέμε δυνατά  κάθε εμπόδιο για καλό, κάθε αποτυχία μας κάνει δυνατότερους, το μέλλον είναι δικό τους!

1 /9/2020 Το καλοκαίρι του 2020 θα μας μείνει αξέχαστο λόγω του covi-19 και των απαγορεύσεων για εκδηλώσεις. Για αυτόν τον λόγω και το Δ.Σ. δεν οργάνωσε καμία από τις παγιωμένες εκδηλώσεις. Βέβαια πολύ συγχωριανοί μας επισκέφθηκαν το χωριό μας και η κίνηση ήταν ζωηρή.Του χρόνου ελπίζουμε να έχουν τελειώσει τα προβλήματα και να ξεφαντώσουμε.

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Την Παρασκευή 31/7/20 η Μαρία συζ. Ηλία Γ.Δημητρακοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Παιδιά να σας ζήσει Παππού και Γιαγιά να τον χαίρεστε !!

Την Τετάρτη 20/5/2020 γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι η Πόλα Σωτηρίου – Κροκίδα κόρη της Ρένας Παναγοπούλου -Σωτηρίου. Παιδιά να σας ζήσει να είναι τυχερό και δυνατό!!!

Από 10/4/2020 ξεκίνησε το ταξίδι της η νέα σελίδα στο facebook του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΧΑΛΑΖΩΝΙΤΩΝ. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εύχεται στους απανταχού Χαλαζωνίτες  Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!                                                                          Εφέτος λόγω των απαγορευτικών μέτρων που μας βρήκαν και του κορονοϊού δεν θα κατέβουμε στο αγαπημένο μας ΧΑΛΑΖΩΝΙ.                                                                                    Ελπίζουμε να ξανασμίξουμε το καλοκαίρι !!! Κουράγιο θα περάσει και αυτό.

Την Τετάρτη 8/4/2020 έφυγε από την ζωή η Ιωάννα (Νούλα) Κ. Παγάνη σε ηλικία 83 ετών  και η ταφή της έγινε στην Αθήνα . Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Την Πέμπτη 12/3/2020 έφυγε απ’ο την ζωή η Ειρήνη Σμυρνή- Δρόσου και η κηδεία της θα γίνει στις 13/3/20 στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της .

Την Πέμπτη 2/1/2020 έφυγε από την ζωή η Βάσω Σπανού -Λαζόγλου στην Αθήνα.             Η Βάσω  ήταν πολλά χρόνια μέλος του Συλλόγου μας με ιδιαίτερη και απλόχερη βοήθεια όλα τα χρόνια.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και με ενέργειες της Προέδρου του κ. Ελένης Παναγοπούλου -Βαράκη εξέδωσε ένα καλαίσθητο ημερολόγιο με 12 ωραίες φωτογραφίες από το Χωριό. Το ημερολόγιο μοιράστηκε δωρεάν σε όλους τους κατοίκους του Χωριού και είναι διαθέσιμο από την Πρόεδρο στην Αθήνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εύχεται σε όλους τους Χαλαζωνίτες όπου και αν βρίσκονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο!!!!

Την Παρασκευή 1/11/2019 πέθανε η Γιαννούλα  συζ. Αλέξη Λάνου ετών 89 στο Χωριό και η ταφή έγινε την Κυριακή 2/11/2019. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά και τα εγγόνια της.

Οι κλοπές συνεχίστηκαν τον Οκτώβριο στο χωριό, άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του Ανδρέα Καλογερόπουλου αφού τους ψέκασαν με υπνωτικό τους έκλεψαν.

Αρχές Οκτωβρίου άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα του ιερού της εκκλησίας του χωριού και έκλεψαν τα χρήματα που είχε μέσα το παγκάρι.

Το Σάββατο 7/9/2019 έγινε ο γάμος του Αποστόλη Αραμπατζή γιος της Αθηνάς Λυριντζή και του Μιχάλη Αραμπατζή με την Φωτεινή στα Φιλιατρά. Ακολούθησε γλέντι με πολλούς καλεσμένους στο κέντρο Φάρος στην Μάραθο.                                                                              Παιδιά να ζήσετε !!!!!!!!!!!!!

Μάθαμε ότι ο Φίλιππος Δημητρακόπουλος γιος του Δημήτρη Δημητρακόπουλου  και της Αθηνάς Αρβανίτη πέρασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στην Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης . Μπράβο Φίλιππε και σε ανώτερα.

Το Καλοκαίρι πέρασε και όπως πάντοτε πολύ γρήγορα, άμα έχουμε περάσει καλά έως πάρα πολύ καλά τότε μας μένει αξέχαστο. Βέβαια και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας φρόντισε να εμπλουτίσει το καλοκαίρι με διάφορες εκδηλώσεις. Την Κυριακή 4/8/2019 έγινε η εκδήλωση για τα παιδιά η οποία είχε μεγάλη επιτυχία με παιχνίδια στο γήπεδο του ποδοσφαίρου, αγώνες στο γήπεδο του μπάσκετ και ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της τούρτας και τα πυροτεχνήματα. Προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά φαγητά και αναψυκτικά.                                                                                                        Τα παιδιά ήταν περισσότερα από 60.

Την Δευτέρα 5/8/2019 εορτάστηκε η γιορτή του Σωτήρος με μέγα εσπερινό στο εκκλησάκι και στην συνέχεια έγινε πανηγύρι στην πλατεία του Χωριού με ορχήστρα και πολύ κόσμο.

Το Σάββατο 10/8/2019 έγιναν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου με μικρή συμμετοχή. Έγινε απολογισμός των πεπραγμένων του Δ.Σ. και οικονομικός απολογισμός. Για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. ομόφωνα αποφασίστηκε η ανανέωση του υπάρχοντος για ένα χρόνο με συμπλήρωση των κενών θέσεων από την Γιάννα συζ. Κυριάκου Αντωνόπουλου, τον Χρήστο Καλογερόπουλο και τον Γεώργιο Ι. Λάνο.

Το Σάββατο 17/8/2019 έγινε η προγραμματισμένη εκδήλωση των γυναικών με πολλές λιχουδιές μαγειρεμένες από όλες τις γυναίκες του Χωριού και καλεσμένους όλους όσους ήταν στο Χωριό. Η εκδήλωση είχε μεγάλη συμμετοχή και με συντροφιά της μουσικής από τον D,J. κράτησε ως αργά το βράδυ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!   

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε το καλοκαιρινό πρόγραμμα το οποίο θα είναι το εξής:  Κυριακή   4 / 8 / 2019  γιορτή των παιδιών.                                                                 Σάββατο 10 /8 / 2019   Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.                                                    Σάββατο 17 / 8 / 2019   Γιορτή των γυναικών.   

Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 έγινε ο γάμος του Σωτήρη Μπουρλά γιος του Τάκη και της Αλκμήνης Μπουρλά με την Παναγιώτα Καραβαγγέλη. Ο γάμος έγινε στο όμορφο Αμάρι Ρεθύμνου Κρήτης με πολλούς καλεσμένους και γνήσιο γλέντι Κρητικό.                          Παιδιά να ζήσετε ευτυχισμένα !!!!!!!!!!!

Στις Δημοτικές εκλογές 26 / 5 / 2019 εξελέγη πάρεδρος για μια νέα τετραετία ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ  ΤΣΟΥΛΟΣ. Μπράβο πρόεδρε καλά έργα !!!!!!!!!!

Την  Παρασκευή 12/5/2019 η Παυλίνα Λυριντζή – Φράγκου κόρη του Γιάννη Λυριντζή γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Να σας ζήσει και να το χαίρεστε !!!

To Σάββατο 4/5/2019 γέννησε η Τάνια Π. Μπουρλά στο Λονδίνο όπου και ζει ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Παιδιά να σας ζήσει και να σας φέρει ευτυχία!!!!

Την Δευτέρα 29/4/2019 γιορτάστηκε με μεγαλοπρέπεια η εορτή του πολιούχου του χωριού μας Αγίου Γεωργίου με πολύ κόσμο, Μετά την περιφορά της εικόνας σε όλο το χωριό ακολούθησε μεγάλο γλέντι στην πλατεία που είχε οργανώσει ο Σύλλογός μας με την δραστήρια πρόεδρο Ελένη Παναγοπούλου- Βαράκη. Είχαμε πολλούς επίσημους που υποδέχθηκαν η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Παναγοπούλου με τον πάρεδρο Νιόνιο Τσούλο, όπως ο Δήμαρχος κος Κτσίβελας ο πρόεδρος των Φιλιατρών κος Καναλουπίτης ο σύμβουλος κος Ασημακόπουλος και ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Λεβεντάκης ο οποίος έκανε σημαντική χρηματική ενίσχυση στο Σύλλογο.                                                                   Μπράβο στο Διοικητικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα στην Πρόεδρο μας,

ΠΑΣΧΑ  28/4/2019 στο ΧΑΛΑΖΩΝΙ.  Όλη την μεγάλη εβδομάδα με αποκορύφωση την Ανάσταση παραβρέθηκε πολύς κόσμος στην εκκλησία και στο χωριό μας. Δημιουργήθηκε ζωή από παιδιά στο Σχολείο και από τους μεγάλους στην πλατεία και του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί. <<ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ   ΧΡΙΣΤΟς ΑΝΕΣΤΗ >>

Την Κυριακή 7/4/2019 έφυγε από την ζωή ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ Φ.ΚΑΝΑΒΟΣ σε ηλικία 71 ετών.     Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Την Δευτέρα 25/3/2019 εορτάστηκε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου του χωριού μας. Έγινε δοξολογία για την επέτειο της 25ης Μαρτίου  της απελευθέρωσης της πατρίδας από τον Οθωμανικό ζυγό.   Έγινε επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο του Σχολείου από τον πατέρα Αλέξιο,             κατέθεσε στεφάνι ο Πάρεδρος Κος Διονύσης Τσούλος και παραβρέθηκαν όλοι οι χωριανοί. Ο Πάρεδρος προσέφερε λουκούμια και ποτά σε όλους, ακολούθησε φαγοπότι στην πλατεία με πατροπαράδοτο μπακαλιάρο. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!

Την Δευτέρα 25/3/2019 έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Χ. Παναγόπουλος σε ηλικία 71 ετών και η ταφή του θα γίνει στο Χαλαζώνι την Τετάρτη 27/3/2019.                                           Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Την Παρασκευή 15/3/2019 η Τώνια συζ. Θεοδώρου Δ. Λάνου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Να σας ζήσει παιδιά!!!

Την Τετάρτη 6/2/2019 η Μαρία Λυριντζή-Μήτσιου κόρη του Γιάννη Λυριντζή γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Παιδιά να σας ζήσει!!!!!!

Την Παρασκευή 1/2/2019 έφυγε από την ζωή η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΡΙΝΗ σε ηλικία 85 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της .

Το Σάββατο 19/1/2019 παντρεύτηκε η Πόλα Σωτηρίου (κόρη της Ρένας Η. Παναγόπουλου) . Να ζήσετε παιδιά!!

Την Τετάρτη 2/1/2019 έχασε την ζωή του από αυτοκινηστικό ατύχημα ο Αναστάσιος Γιαννακόπουλος σε ηλικία 79 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια  στην οικογένειά του.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ      ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

2019 ευχές για καλή χρονιά σε όλους!

Την Τετάρτη 12/12/2018  έφυγε από την ζωή η ΕΛΕΝΗ   ΗΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ  94 ετών και η κηδεία της θα γίνει στο Χαλαζώνι την Παρασκευή 14/12/2018. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά της κι τα εγγόνια της.

Την παρασκευή 31/8/2018  ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των πανελλήνιων εξετάσεων  και από τα υποψήφια παιδιά του  Χωριού μας η ΣΤΕΛΛΑ κόρη του Γιώργου ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ  πέρασε στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ τμήμα θεατρικών Σπουδών.                                            Συγχαρητήρια Στέλλα καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες.

Το Σάββατο 18/8/2018 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Χαλαζωνιτών οργάνωσε την καθιερωμένη πλέον βραδιά των γυναικών. Όλες οι γυναίκες μαγειρεύουν και προσφέρουν τις δημιουργίες τους στην μεγάλη κοινή τραπεζαρία. Όλοι μπορούν να σερβιριστούν από όλα τα φαγητά. Όλο το χωριό ήταν στην πλατεία όπου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παν. Κατσίβελας οι Αντιδήμαρχοι Παπαθεοδοσίου και Μερκούρης ο πρόεδρος διαμερίσματος Φιλιατρών Χ. Καναλουπίτης και φυσικά ο πάρεδρος του χωριού Διονύσης Τσούλος. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Παναγοπούλου-Βαράκη μετά από σύντομο χαιρετισμό έκανε οικονομική ενημέρωση που διατέθηκαν τα ποσά που συγκεντρώθηκαν την περσινή εκδήλωση και τόνισε χαρακτηριστικά ότι όλες οι εισπράξεις θα διατίθενται για τις ανάγκες του χωριού. Μετά πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος όπου μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την αντικατάσταση της Παιδικής Χαράς με σύγχρονη αυστηρών προδιαγραφών.  Ακολούθησε γλέντι με μουσική d.j ως αργά το βράδυ. Μπράβο σε όλους πάντα τέτοια.

Την Τρίτη 14/8/2018 έγινε μουσική βραδιά με ζωντανή ορχήστρα στην πλατεία από το μαγαζί της Γιάννας με πολύ κόσμο και κέφι που κράτησε ως τις πρωινές ώρες.

Το Σάββατο 11/8/2018 έγινε μουσική βραδιά στην πλατεία του χωριού με ζωντανή ορχήστρα προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών.

Την Κυριακή 5/8/2018 παραμονή του Σωτήρος έγινε μεγάλο πανηγύρι στην πλατεία του χωριού με ζωντανή ορχήστρα από τα δύο μαγαζιά με πολύ κόσμο. Είχε προηγηθεί μέγας εσπερινός και αρτοκλασία στο εκκλησάκι του Σωτήρος με συμμετοχή πολύ κόσμου και ιερωμένων από τα Φιλιατρά και φυσικά του πατέρα Αλέξιου.

Το Σάββατο 4/8/2018 έγινε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη πλέον γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά. Τα παιδιά που συμμετείχαν ήταν περισσότερα από 70.  Παίξανε παιχνίδια στα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου χόρεψαν και στο τέλος έκοψαν την καθιερωμένη τούρτα,μοιράστηκαν αναψυκτικά, γλυκά και ολοκληρώθηκε η βραδιά με ευχές για καλό καλοκαίρι. Μπράβο σε όλους μικρούς και μεγάλους που στηρίζουν την εκδήλωση. Μπράβο και στο Διοικητικό Συμβούλιο που έκανε όλη την οργάνωση. Και του χρόνου !!

Την Τρίτη 31/7/2018 έφυγε από την ζωή η Δήμητρα συζ. Κων/νου Σπανού              σε ηλικία 97 ετών και η ταφή της θα γίνει την Πέμπτη 2/8/2018 στο Γ.Νεκροταφείο Αθηνών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά της, τα εγγόνια της  και λοιπούς συγγενείς.

Την Κυριακή 8/7/2018 έφυγε από την ζωή σε ηλικία 75 ετών η Χριστούλα Καναβού -Παπαδοπούλου και η ταφή της έγινε στο Χαλαζώνι. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά της τα εγγόνια της στα αδέρφια της και λοιπούς συγγενείς.

Την Τετάρτη 13/6/2018 έφυγε απο την ζωή η ΚΟΥΛΑ Θ. ΛΑΝΟΥ  σε ηλικία 96 ετών και η ταφή της θα γίνει στο Χαλαζώνι την Πέμπτη 14/6/18 18.00. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά τα εγγόνια και τα δισεγγονά της.

 

Την Τετάρτη 23/5/2018 έφυγε απο την ζωή ο ΦΩΚΙΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ  σε ηλικία 81 ετών και η κηδεία του έγινε στο κοιμητήριο της Ν. Σμύρνης. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην γυναίκα του και στα παιδιά του.

23/4/2018 ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Εφέτος γιορτάσαμε τον Άγιο Γεώργιο πολιούχο του Χαλαζωνίου την κανονική ημερομηνία και όχι όπως συνήθως την Δευτέρα του Πάσχα. Την παραμονή έγινε εσπερινός με αρτοκλασία  με συμμετοχή έξη ιερέων και την παρουσία αρκετών χωριανών. Την Δευτέρα θεία λειτουργία και περιφορά εικόνας στους δρόμους του Χωριού ακολουθούμενη από όλους  τους παρευρισκόμενους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΕΣ.

 8/4/2018. Οι εορτές του Πάσχα έγιναν με συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων με μεγάλη κατάνυξη και εορταστική διάθεση. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα αποφάσισε να ηλεκτροφώτιση με φώτα LED τον Σταυρό που είναι πάνω από την Δυτική είσοδο της Εκκλησίας . Επίσης φρόντισε να φωτίσει με φώτα LED και την Βρύση στην πλατεία.        Οι δύο παρεμβάσεις έδωσαν ιδιαίτερο τόνο στο κέντρο του Χωριού.

ΠΑΣΧΑ 2018 ΣΤΟ ΧΑΛΑΖΩΝΙ. Σας καλούμε να περάσουμε όλοι μαζί τις εορτές του Πάσχα στο αγαπημένο μας χωριό.

Την Τρίτη 6/2/2018 η Τάνια Σωτηρίου – Στάθη (κορή της Ρένας Η. Παναγοπούλου) γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.Να σας ζήσει παιδιά.

Παρασκευή 22/12/2017. Σας εύχομαι  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ υγεία και προκοπή σε όλους  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Την Κυριακή 17/9/2017  έγιναν τα εγκαίνια του ανακαινισθέντος ανοικτού γηπέδου μπάσκετ στο Σχολείο του Χωριού. Μετά από ενέργειες  κα συνεχείς πιέσεις προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο από τον πάρεδρο κον Διονύσιο Τσούλο εγκρίθηκε η δαπάνη και τελείωσε η τοποθέτηση νέου ειδικού τάπητα. Το έργο παραδόθηκε σήμερα στα παιδιά του Χωριού και της περιοχής. Τα εγκαίνια έγιναν από τον παπά του Χωριού πατέρα Αλέξιο και παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας ο Αντιδήμαρχος Ιωάαννης Κατσούλας ο Πρόεδρος Τοπικής Φιλιατρών Χαράλαμπος Καναλουπίτης ο πάρεδρος Δημοτικού Διαμερίσματος Χαλαζωνίου Διονύσιος Τσούλος ο πρώιν Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Π.Λάνος  και όλο το Χωριό. Προσφέρθηκαν φαγητά και γλυκά ποτά και αναψυκτικά από τον πάρεδρο.

Την Κυριακή 20/8/2017 έγινε η βάφτιση του γιου της Δήμητρας Καλογεροπούλου και του Σωκράτη στο Χαλαζώνι και το όνομα αυτού ΒΑΣΙΛΗΣ. Να σας ζήσει παιδιά να τον χαίρεστε.

Το Σάββατο 19/8/2017 το Δ.Σ. του Συλλόγου οργάνωσε την βραδιά των γυναικών στην πλατεία του Χωριού. Όλες οι γυναίκες μαγείρεψαν ότι φαγητό επιθυμούσαν και το προσέφεραν στην μεγάλη τραπεζαρία που είχε προετοιμασθεί για αυτόν τον σκοπό. Όλοι οι παρευρισκόμενοι δοκίμαζαν όλα τα φαγητά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τριφυλίας και αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πάρεδρος του Χωριού,ο Παππάς και πολύς κόσμος. Την μουσική φρόντισε ο Φώτης Παπαδόπουλος. Αξίζουν πολλά συχγαρτήρια  στην Πρόεδρο του Συλλόγου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!!!

Την Δευτέρα το βράδυ 14/8/2017 η Γιάννα Μπουρλά που έχει το μαγαζί στην πλατεία οργάνωσε λαϊκή βραδιά με ζωντανή ορχήστρα . Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και το γλέντι κράτησε έως αργά. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!

 Το Σάββατο 5/8/2017 παραμονή του Σωτήρος έγινε στο εκκλησάκι μέγας εσπερινός με αρτοκλασία. Στην συνέχεια έγινε πανηγύρι με ζωντανή ορχήστρα στην πλατεία του Χωριού με πάρα πολύ κόσμο. Το γλέντι κράτησε έως τις πρωινές ώρες.                               ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Την Παρασκευή 4/8/2017  το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνεχίζοντας την παράδοση πλέον, οργάνωσε την παιδική γιορτή με πολλά παιχνίδια στην αυλή του Σχολείου μας. Τα παιδιά ήταν περισσότερα από 60 και τους προσφέρθηκαν αναψυκτικά και σνάκ που ήταν προσφορές μελών του Συλλόγου. Η γιορτή έκλεισε με το κόψιμο  της τούρτας και την ρίψη βεγγαλικών προσφορά του Συλλόγου.

To Σάββατο 15/7/2017  μετά από αρκετά χρόνια έγινε βάφτιση στην Εκκλησία του Χωριού μας. Ο Γιώργος και η Θοδώρα Ι. Λάνου βάφτισαν τον γιο τους  και το όνομα αυτού  ΙΩΑΝΝΗΣ ακολούθησε μεγάλο γλέντι στην πλατεία του Χωριού. Παιδιά να σας ζήσει και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.

Την Τετάρτη 17 / 5 2017 έφυγε από την ζωή η σύζυγος  Χριστίνα Γεωργίου Παράσχη   90 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά της  και τα εγγόνια της.

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  λόγω του θλιβερού γεγονότος αποφάσισε την αναβολή της προγραμματισμένης γιορτής για την Δευτέρα του Πάσχα.

Το Μεγάλο Σάββατο 15/4/2017  έφυγε από την ζωή ο Νίκος Γιαννακόπουλος γιος της Ευγενίας Αρβανίτη 52 χρονών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Την Πέμπτη 9/3/2017 έφυγε από την ζωή η Μαριάννα σύζυγος Σωτηρίου Καναβού. Τα θερμά  μας συλλυπητήρια στον σύζυγό της τα παιδιά της και τα εγγόνια της.

Την Πέμπτη 9/3/2017 έφυγε από την  ζωή ο Σπήλιος (Πίπης) Γιάννη Σπανός σε ηλικία 75 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγό του τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Την Τετάρτη 1/3/2017 έφυγε από την ζωή σε ηλικία 94 ετών η Αντωνία χήρα Διονυσίου Μπουρλά. Ευχόμαστε στα παιδιά της και τα εγγόνια της τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Την Παρασκευή 6/1/2017 έφυγε από την ζωή ξαφνικά και σε ηλικία 66 ετών ο Τάκης Τσετσενέκος .Ευχόμαστε στην γυναίκα του Σοφία και τα παιδιά του κουράγιο και δύναμη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους απανταχού ΧΑΛΑΖΩΝΙΤΕΣ!!

 Την Τρίτη 27/12/2016 γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι η Θεοδώρα συζ. Γιώργου Ιωαν. Λάνου. Παιδιά να σας ζήσει και να σας φέρει ευτυχία και τύχη. Χαιρόμαστε για τον νέο Χαλαζωνίτη !!!!

Την Τρίτη 13/12/20116 έφυγε  από  την ζωή ο Ηλίας Γεωργακόπουλος  55 ετών μετά απο μακρόχρονη μάχη με την επάρατο και άφησε ορφανά τα δύο κοριτσάκια του.Τα θερμά μας συλλυπητήρια  στην οικογένειά του.

Κυριακή 11/12/2016 έφυγε από την ζωή η Βασιλική συζ. Γεωργίου Λάνου πλήρης ημερών (98 ετών). Τα  θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά της Ελένη και Σωτήρη και στα εγγόνια της.

Την Δευτέρα 7/11/2016 γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι η Δήμητρα Αγγελ. Καλογεροπούλου. Παιδιά να σας ζήσει να σας φέρει ευτυχία και αγάπη.                     Είμαστε χαρούμενοι για την γέννηση του νέου Χαλαζωνίτη.

Την Παρασκευή 28/10/2016 εορτάστηκε στο Χωριό μας η ημέρα μνήμης και απόδοση τιμής σε αυτούς που πολέμησαν έχασαν την ζωή τους , τραυματίστηκαν ή πιάστηκαν αιχμάλωτοι, από τους κατακτητές το 1940. Έγινε επιμνημόσυνη δέηση από τον πατέρα  Αλέξιο στο ηρώο του σχολείου.Παρευρέθηκαν ο Πάρεδρος Διονύσιος Τσούλος, εκ μέρους του Συλλόγου ο αντιπρόεδρος Γιώργος Παύλου Λάνος και όλοι οι χωριάτες μεταξύ των οποίων ο ξενιτεμένος μας Γεώργιος Σμυρνής. Ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα του Σχολείου απ’ο τον πάρεδρο ο οποίος προσέφερε ποτά και λουκούμια.Επίσης έγινε ξενάγηση στην αίθουσα και όλοι θυμηθήκαμε τα νιάτα  μας.                                                     ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Το Σάββατο 26/8/2016 βγήκαν τα αποτελέσματα των εισακτέων στα Πανεπιστήμια της χώρας μεταξύ άλλων παιδιών πέρασαν και δικά μας παιδιά. Ο Γεώργιος Δ. Μπάκας πέρασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μαθηματική Σχολή.                                                Επίσης ο Ραφαήλ Βαράκης (γιός της Ελένης Παναγοπούλου) στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Φιλοσοφική Σχολή.                                                                                                            Εάν υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν περάσει σε κάποια σχολή παρακαλώ ενημερώστε μας .

Το Σάββατο 13 / 8 / 2016 έγινε στο Σχολείο του Χωριού η Γενική Συνέλευση για την εγγραφή νέων μελών και από το Χωριό και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη ήταν παρόντα 70 μέλη. Εξελέγησαν 1) Αθανάσιος Ζαχαράκης 2) Ελένη Παναγοπούλου- Βαράκη 3) Γεώργιος Π. Λάνος 4) Περικλής Αρβανίτης  5) Γιώργος Παπασταφίδας 6) Δήμητρα Κυριαζοπούλου 7) Κων/να Γαραντζιωτη -Πούλιου.    Αναπληρωματικά μέλη : 1) Γιάννης Στάθης 2)Κώστας Σακκάς                                   Εξελεκτική Επιτροπή : Γεώργιος Θ.Λάνος  – Τάκης Ε. Παναγόπουλος  – Τάκης Γ. Αλεξανδρόπουλος  -Σταύρος Κολομβάκης.

Στην συνέχεια συνεδρίασε το νέο Δ.Σ.για την ανάδειξη των οργάνων τα οποίια ειναι τα εξης : ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ελένη Παναγοπούλου-Βαράκη ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Γεώργιος Π. Λάνος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Αθανάσιος Ζαχαράκης ΤΑΜΙΑΣ Περικλής Αρβανίτης  ΜΕΛΗ  Γιώργος Παπασταφίδας -Δήμητρα Κυριαζοπούλου – Κων/να Γαραντζιώτη -Πούλιου.

Το Σάββατο 6 / 8 / 2016 γέννησε η σύζυγος του Διονύση Χ.Μπουρλά ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Να σας ζήσει και να σας φέρνει ευτυχία

Το Σάββατο 6/8/2016 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου διοργάνωσε την καθιερωμένη πλέον γιορτή για τα παιδιά στην αυλή του Σχολείου. Η γιορτή είχε πολύ μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή περισσοτέρων των εξήντα παιδιών και αρκετών γονέων, παππούδων και γιαγιάδων. Σημαντικές ήταν και οι προσφορές από αρκετούς σε χρήματα και εδέσματα. Φυσικά κόπηκε η καθιερωμένη τούρτα. έπεσαν βεγγαλικά, έγιναν διαγωνισμοί και παιχνίδια και έκλεισε η βραδιά με χορό.

Την Παρασκευή 5/8/2016 έγινε  εσπερινός στο εκκλησάκι του Σωτήρος με πολύ κόσμο. Ακολούθησε πανηγύρι στην πλατεία του Χωριού με ορχήστρα, που το διοργάνωσαν και τα δύο καταστήματα. Το γλέντι είχε μεγάλη συμμετοχή και κράτησε έως τις πρωινές ώρες.

Το Σάββατο 30/7/2016 έγινε ο γάμος της Νίνας Πανταζή Μπουρλά με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη. Ο γάμος έγινε στην Παναγία Φιλιατρών. Ευχόμαστε στα παιδιά να ζήσουν ευτυχισμένα.

Tην Πέμπτη  23/6 2016 έφυγε από την ζωή ο Ηλίας Δημητρακόπουλος και έγινε η κηδεία του στο Χωριό την Παρασκευή 24/6/2016. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά και τα εγγόνια του.

Την Παρασκευή 17 / 6 / 2016 έγινε ο γάμος στην Αθήνα του Διονύση Χ. Μπουρλά μετά της Εύης Μέγα. Παιδιά να ζήσετε ευτυχισμένοι.

Την Δευτέρα 2/5/2016 έγινε η προγραμματισμένη από τον Σύλλογο εκδήλωση στην πλατεία του Χωριού. Η εκδήλωση ήταν πολύ επιτυχημένη με μεγάλη συμμετοχή. Ο καιρός δυστυχώς δεν ήταν με το μέρος μας, μια μαγιάτικη μπόρα έδωσε τέλος νωρίτερα. Δεν πειράζει εμείς ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή και την ενίσχυση. <<ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ >>.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται σε όλους <<ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ>>.

Την Πέμπτη 18/2/2016 η Τάνια Σωτηρίου-Στάθη κόρη της Ρένας Η. Παναγοπούλου έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Παιδιά να σας ζήσει και να σας φέρει χαρά και ευτυχία!!!!

Την Παρασκευή 12/2/2016 η Κυριακή Λάνου σύζυγος του Γιώργου Ζαϊμη έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.Παιδιά να σας ζήσει και να σας φέρει χαρά και ευτυχία .

Την Δευτέρα 8/2/2016 έφυγε από την ζωή ο Αρίστος Μπακαράκης σύζυγος της Γεωργίας Γεωργακοπούλου σε ηλικία 67 ετών. Η κηδεία του θα γίνει στην Αθήνα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Την Κυριακή 10/01/2016 γέννησε στην Αθήνα η Τώνια σύζυγος του Θοδωρή Λάνου ένα υγιέστατο αγοράκι. Παιδιά να σας ζήσει να το χαίρεστε και να σας φέρει ευτυχία.

Το Σάββατο 12/12/2015 έφυγε από την ζωή ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο Νίκος υπήρξε για πολλά χρόνια σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας είχε προσφέρει πολλά και συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις τόσο στο Χωριό όσο και στην Αθήνα . Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη γυναίκα του, στα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Την Τετάρτη 4/11/2015 έφυγε από την ζωή η Γιαννούλα Γεωργακοπούλου σύζυγος του Παναγιώτη. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά και τα εγγόνια της.

Απο τις 25/10/2015  ο Σύλλογός μας έχει νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από : Πρόεδρος Αθανάσιος Ζαχαράκης- Αντιπρόεδρος Γεώργιος Π. Λάνος- Γ.Γραμματέας Ελένη Παναγοπούλου-Βαράκη- Ταμίας Περικλής Αρβανίτης- Μέλη Κων/να Γαραντζιώτη-Πούλιου, Σταύρος Κολομβάκης ,Γεώργιος Θ.Λάνος.

Την Παρασκευή 23/10/2015 έγινε η ταφή της Μάνας του Παπά του Χωριού μας πατέρα Αλέξιου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά και εγγόνια της.

Την Πέμπτη 10/9/2015 έγινε ο γάμος του Θοδωρή Λάνου με την Τώνια Τέτου στο Μάτι Αττικής.Σας ευχόμαστε να ζήσετε ευτυχισμένοι!!!!!!!!!

Την Κυριακή 16/8/2015 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου οργάνωσε την βραδιά των Γυναικών. Όλες οι Γυναίκες που βρισκόταν στο Χωριό δημιούργησαν γευστικές απολαύσεις και τις έφεραν στην πλατεία, όπου είχε στηθεί μια μεγάλη τραπεζαρία, η οποία αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσουν τα φαγητά και τα γλυκά. Η βραδιά εξελίχθηκε σε γλέντι με πολύ κέφι και χορό.

Την Παρασκευή 14/8/2015  η Γιάννα οργάνωσε στο μαγαζί της μουσική βραδιά με ζωντανή ορχήστρα Χαλαζωνίτικη. Τα παιδιά ήταν ο Ηλίας Παναγόπουλος ,η Ξανθή Παναγιωτοπούλου και ο φίλος των ο Χρήστος .Εγινε γλέντι με μεγάλη συμμετοχή που κράτησε ως τις πρωινές ώρες.

Την Τετάρτη 5/8/2015 παραμονή του Αγίου Σωτήρος μετά τον εσπερινό οργάνωσαν πανηγύρι στην πλατεία του Χωριού τα δύο μαγαζιά με ζωντανή ορχήστρα .Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και το γλέντι κράτησε ως το πρωί.

Την Κυριακή 2/8/2015 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου οργάνωσε για μία ακόμα χρονιά την γιορτή των παιδιών στην αυλή του Σχολείου.Συμμετείχαν όλα τα παιδιά μικρά και μεγάλα  πάνω από 40 που βρίσκονταν στο Χωριό εκείνη την ημέρα. Υπό τις οδηγίες του Προέδρου, παίξανε πολλά παιχνίδια στα γήπεδα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.   Η βραδιά έκλεισε με το κόψιμο της τούρτας,την ρίψη φωτοβολίδων, χορό και την υπόσχεση να μην ξεχνάμε το Χωριό μας και του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί.

Το Σάββατο 18/ 7 /2015 στις 8.οο το απόγευμα έγινε γάμος στον Άγιο Γεώργιο του Χωριού μας. Παντρεύτηκαν η Γιάννα Δ. Μπουρλά τον Νίκο Μαργκόπουλο απο τα Φιλιατρά.  Παιδιά σας ευχόμαστε να ζήσετε ευτυχισμένοι!!!!!

Την Πέμπτη 4/6/2015 έφυγε από την ζωή  ο Γεώργιος Χαραλ. Παναγιωτόπουλος τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του και τα εγγόνια του.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις Γεωργίες και τους Γιώργηδες  .

12/5/2015.Φίλοι μου χαθήκαμε  για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω προβλημάτων στην λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Τα προβλήματα λύθηκαν  και αναδρομικά θα σας ενημερώσω για τα νέα του Χωριού μας.

Εορτάσαμε την Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση του Κυρίου με πολύ κόσμο και αρκετά καλό καιρό. <<ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ>>.

1/1/2015. << ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ>>ευχόμαστε να έχουμε υγεία, δύναμη, οικογενειακή ευτυχία και ο νέος χρόνος  να είναι καλύτερος  από αυτόν που έφυγε.

Την Τρίτη 18/11/2014 πέθανε στο Χαλαζώνι ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος σε ηλικία 86 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του και τα εγγόνα του.

Το Σάββατο 15/11/2014 πέθανε στο Χαλαζώνι ο Μπάμπης Καλογερόπουλος  σε ηλικία 92 ετών.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην γυναίκα του,τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Το Σάββατο 25/10/2014 έγινε στο Χαλαζώνι και στον Αγ. Γεώργιο ο γάμος της Γιώτας Καρανικόλα με τον Γιώργο Αλεξανδρόπουλο από τα Φιλιατρά. Παιδιά σας ευχόμαστε να ζήσετε ευτυχισμένοι.

Την Παρασκευή 19/9/2014 έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 ετών η Κωστούλα Η. Παναγοπούλου .Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά και τα εγγόνια της.

-Την Κυριακή 14/9/2014 βάφτισαν τα παιδιά τους η Τζένη Λάνου και ο Πέτρος Αρβανιτάκης στην Αθήνα και τα ονόματα τους Γιώργος και Πελίνα.                                        Παιδιά να σας ζήσουν και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.

– Το Σάββατο 23/8/2014 τέλεσαν τον γάμο τους ο Γιώργος Θ. Παναγόπουλος με την Ξένια Αθανασοπούλου στην Πάτρα. Παιδιά να ζήσετε ευτυχισμένα και να σας χαίρονται οι γονείς σας.

-Το Σάββατο 16/8/2014 το Διοικητικό Συμβούλιο όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος οργάνωσε την εκδήλωση των γυναικών στην πλατεία του Χωριού. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη οι γυναίκες μαγείρεψαν πολλά εκλεκτά ποικίλα φαγητά και γλυκά. Η πλατεία γέμισε από κόσμο που διασκέδασε έως αργά .Μπράβο σε όλες και όλους που στηρίζουν αυτή την εκδήλωση.

-Την Πέμπτη 7/8/2014 έφυγε από την ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Τάκης Χ. Καλογερόπουλος ο οποίος ζούσε στην Φλώριντα της Αμερικής . Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους αδελφούς του και τους λοιπούς συγγενείς του.

-Την Τετάρτη 13/8/2014 ο Πρόεδρος μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, ο Πάρεδρος και μερικοί συγχωριανοί βοήθησαν τον μάστορα στις εργασίες αντικατάστασης των κολονών,δοκαριών και κεραμιδιών στο κιόσκι του Σχολείου στο Χωριό. Τα υλικά και εργατικά έγιναν με έξοδα του Συλλόγου.                                                                                             Επίσης με έξοδα και του Συλλόγου φτιάχτηκε το γήπεδο Βόλεϊ Στον χώρο του Σχολείου.

-Την Τρίτη  5/8/2014 έγινε μουσική βραδιά στην πλατεία του Χωριού. -Την Τρίτη 5/8/2014 έγινε εσπερινός στο εκκλησάκι της Αγίας Σωτήρος από τον Παπά του Χωριού Πατέρα Αλέξιο. Παρευρέθηκε πολύς κόσμος.

-Την  Κυριακή 3/8/2014 έφυγε από την ζωή ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος σε ηλικία 86 χρόνων. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στά παιδιά του και τα εγγόνια του.

-Το Σάββατο 2/8/2014 έγινε η εκδήλωση του Συλλόγου αφιερωμένη στα παιδιά που ήταν στο Χωριό. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Σχολείου. Έγιναν τσουβαλοδρομίες, αυγοδρομίες, ποδοσφαιρικός αγώνας, διαγωνισμός τρίποντων στο γήπεδο του μπάσκετ κ.τ.λ. στα παιδιά προσφέρθηκαν εδέσματα και χυμοί. Η  βραδιά έκλεισε με χορό τραγούδια και βεγγαλικά.

-Την Τρίτη 29/7/2014 διαβάσαμε στο facebook του συγχωριανού μας Γιάννη Λάνου την ίδρυση της ποδοσφαιρικής ομάδας Α Ι Α Ν Τ Α Σ  Χ Α Λ Α Ζ Ω Ν Ι Ο Υ  για παιδιά 8 έως 15 χρονών με έδρα το γηπεδάκι στο Σχολείο το οποίο παρακαλώ διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα.                                                                                                                            Μπράβο Δάσκαλε, μπράβο παιδιά, μπράβο σε όσους είχαν την ιδέα για την ίδρυση της ομάδας εμείς είμαστε κοντά σας και σας στηρίζουμε

. -Την Δευτέρα το βράδυ 28/7/2014 ο Πάρεδρος κος Νιόνιος Τσούλος οργάνωσε μουσική βραδιά στο γήπεδο του Σχολείου, με φαγητά και άφθονο κρασί, εκπληρώνοντας την υπόσχεση που είχε δώσει μετά την επανεκλογή του. Μουσική έπαιξε το συγκρότημα του Τυρογαλά.                                                                                                                                             Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κος Κων/νος Κόλλιας , ο Αντιδήμαρχος κος Τάκης Τσίγγανος και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και σχεδόν όλοι οι συγχωριανοί μας που εκείνο το βράδυ ήταν στο χωριό μας.Ο Δήμαρχος μετά την ομιλία του βράβευσε με έπαινο τον Νιόνιο για την έως τώρα προσφορά του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην επόμενη πενταετία.Έγινε μεγάλο γλέντι που κράτησε έως αργά το βράδυ.                         Μπράβο Νιόνιο ευχόμαστε να πραγματοποιείς πάντα όλες τις υποσχέσεις σου!!!!!!

-Την Κυριακή 6/7/2014 στον Άγιο Γεώργιο Χαλαζωνίου έγινε η βάπτιση της κόρης του Κυριάκου και της Ιωάννας  Δ. Αντωνόπουλου και το όνομα αυτής Μαρία.                           Παιδιά να σας ζήσει!!!

-Το Σάββατο 28/6/2014 έγινε η βάπτιση στην Καλαμάτα του μικρού ΧΡΗΣΤΟΥ που είναι γιός της Παναγιώτας και του Θωμά Μπίτζου και εγγονός της Γεωργίας Δ. Αντωνοπούλου.                                                                                                                            Παιδιά να σας ζήσει!!

-Την Τετάρτη 4/6/2014 έφυγε από την ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Τάσος Κυριαζόπουλος .     Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του

. -Το Σάββατο 31/5/2014 έγινε στην Σίφνο ο γάμος της Τάνιας Σωτηρίου κόρη της Ρένας Παναγοπούλου και Σωτήρη Σωτηρίου, με τον Γιάννη Στάθη.                                                Παιδιά να ζήσετε ευτυχισμένα.

-Την Κυριακή 25/5/2014 έγινε στο Μαρκόπουλο ο γάμος της Μαρίας κόρης του Γιάννη Λυριντζή με τον Κων/νο Μίτσιο.                                                                                             Παιδιά να ζήσετε ευτυχισμένα.

-Την Δευτέρα 19/5/2014 έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών ο Γεώργιος Μπάκας σε ηλικία 96 ετών.                                                                                                                                     Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του και τα εγγόνια του.

-Την Κυριακή 18/5/2014 εξελέγη Πάρεδρος στο Χωριό ο Διονύσιος Τσούλος για τα επόμενα πέντε χρόνια.                                                                                                                        Νιόνιο καλή επιτυχία στο έργο που σου ανέθεσαν οι συγχωριανοί μας .

-Την Τετάρτη 7/5/2014 η Σοφία σύζυγος του Τάσου Καναβού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.                                                                                                                         Τάσο Σοφία να σας ζήσει!!!

-Την Τρίτη 29/4/2014 η Άννα σύζυγος του Κώστα Σπανού έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρη τους.                                                                                                                               Κώστα, Άννα να σας ζήσει !!

– Την Πέμπτη 13/3/2014 έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος σε ηλικία 96 ετών.                                                                                             Τα θερμά μας συλλυπητήρια   στα παιδιά του και στα εγγόνια του.

-Την Δευτέρα 27/1/2014 η Ανδριάνα Γκότση σύζυγος του Γιώργου Βοργιά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.                                                                                                Γιώργο Ανδριάνα να σας  ζήσει.

-Την Τετάρτη 8/1/2014 η Τζένη Λάνου σύζυγος του Πέτρου Αρβανιτάκη έφερε στον κόσμο διδυμάκια  (αγόρι-κορίτσι).                                                                                                     Πέτρο και Τζένη να σας ζήσουν.

-Την Παρασκευή 2/1/2014 πήρε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων η Μπέτυ Πούλιου κόρη της Κων/νας Γαραντζιώτου και του Αχιλλέα Πούλιου. Μπέτυ σε ανώτερα και καλή σταδιοδρομία.

-Το Σάββατο  23/11/2013 η Χριστίνα σύζυγος του Σωτήρη Σπανού έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.                                                                                                                         Σωτήρη Χριστίνα να σας ζήσει!!

One Response to Χαλαζωνίτικα Κοινωνικά Νέα

  1. Θ.Ε.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ says:

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *