ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 ΣΤΟ ΧΑΛΑΖΩΝΙ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος έγιναν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις στο Χωριό μας.     Το Σάββατο 6/8/2016 έγινε η εκδήλωση για τα παιδιά στην αυλή του Σχολείου. Παρευρέθηκαν όλα τα παιδιά που ήταν στο Χωριό περισσότερα απο 60 παιδιά με γονείς και παππούδες. Ηέκδήλωση ήταν πολύ επιτυχημένη κράτησε έως αργά με χορούς παιχνίδια και τραγούδια , κόπηκε η τούρτα  και έκλεισε με την ρήψη βεγγαλικών.

Το Σάββατο 13/8/2016 έγινε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Παρευρέθηκαν περίπου 75 Χαλαζωνίτες και εξέλεξαν νέο Δ.Σ. Εξελέγησαν η ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΡΑΚΗ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ–                              ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΛΑΝΟΣ :ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ — ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ :ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ –ΠΕΡΙΚΛΗΣ Γ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ :ΤΑΜΙΑΣ — ΚΩΝ/ΝΑ ΓΑΡΑΝΤΖΙΩΤΗ-ΠΟΥΛΙΟΥ :ΜΕΛΟΣ  –ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ :ΜΕΛΟΣ– ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΦΙΔΑΣ : ΜΕΛΟΣ     Καλή επιτυχία στο έργο σας.

Το Σάββατο 20/8/2016 έγινε η γιορτή των γυναικών με πολύ μεγάλη συμμετοχή τόσο σε Χαλωζωνίτες και Χαλαζωνίτισες ,όσο και σε μεγάλη ποκιλία εδεσμάτων. Η βραδιά ήταν επιτυχιμένη και το γλέντη κράτησε έως τις πρωϊνές ώρες. Μπράβο σε όλους και ιδιαίτερα σε αυτούς που προσπάθησαν για την οργάνωση και του χρόνου ακόμα καλύτερα.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *