Χαλαζωνίτικα Κοινωνικά Νέα

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα στήλη με τα κοινωνικά των Συγχωριανών όπου και να βρίσκονται ώστε να μαθαίνουμε όλοι τα νέα .                      Προκειμένου η στήλη να είναι  ενημερωμένη θέλουμε και την δική σας βοήθεια.                  Εάν έχετε κάποιο συμβάν(Γάμος-Γέννηση-Εισαγωγή στην Ανωτάτη Εκπαίδευση-Πτυχίο από Τ.Ε.Ι.ή Α.Ε.Ι.-Θάνατος) και για ότι άλλο μάθετε ή σας απασχολεί, για να δημοσιοποιηθεί μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Γιώργο θ. Λάνο στο τηλ.2109591344-6932205618.

Παρασκευή 22/12/2017. Σας εύχομαι  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ υγεία και προκοπή σε όλους  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Την Κυριακή 17/9/2017  έγιναν τα εγκαίνια του ανακαινισθέντος ανοικού γηπέδου μπάσκετ στο Σχολείο του Χωριού. Μετά απο ενέργειες  κα συνεχείς πιέσεις προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο απο τον πάρεδρο κον Διονύσιο Τσούλο εγκρίθηκε η δαπάνη και τελείωσε η τοποθέτηση νέου ειδικού τάπητα. Το έργο παραδόθηκε σήμερα στα παιδιά του Χωριού και της περιοχής. Τα εγκαίνια έγιναν απο τον παπά του Χωριού πατέρα Αλέξιο και παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας ο Αντιδήμαρχος Ιωάαννης Κατσούλας ο Πρόεδρος Τοπικης Φιλιατρων Χαράλαμπος Καναλουπίτης ο πάρεδρος Δημοτικού Διαμερίσματος Χαλαζωνίου Διονύσιος Τσούλος ο πρώιν Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Π.Λάνος  και όλο το Χωριό. Προσφαίρθηκαν φαγητά και γλυκά ποτά και αναψυκτικά απο τον πάρεδρο.

Την Κυριακή 20/8/2017 έγινε η βάφτιση του γιού της Δήμητρας Καλογεροπούλου και του Σωκράτη στο Χαλαζώνι και το όνομα αυτού ΒΑΣΙΛΗΣ.Να σας ζήσει παιδιά να τον χαίρεσθε.

Το Σάββατο 19/8/2017 το Δ.Σ. του Συλλόγου οργάνωσε την βραδιά των γυναικών στην πλατεία του Χωριού. Όλες οι γυναίκες μαγείρεψαν ότι φαγητό επιθυμούσαν και το προσέφεραν στην μεγάλη τραπεζαρία που είχε προετοιμασθεί γιά αυτόν τον σκοπό. Όλοι οι παρευρισκόμενοι δοκίμαζαν όλα τα φαγητά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τριφυλίας και αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πάρεδρος του Χωριού,ο Παππάς και πολύς κόσμος. Την μουσική φρόντισε ο Φώτης Παπαδόπουλος. Αξίζουν πολλά συχγαρτήρια  στην Πρόεδρο του Συλλόγου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!!!

Την Δευτέρα το βράδυ 14/8/2017 η Γιάννα Μπουρλά που έχει το μαγζί στην πλατεία οργάνωσε λαϊκή βραδιά με ζωντανή ορχήστρα . Η εκδληλωση είχε μεγάλη επιτυχία και το γλέντι κράτησε έως αργά. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!

 Το Σάββατο 5/8/2017 παραμονή του Σωτήρος έγινε στο εκκλησάκι μέγας εσπερινός με αρτοκλασία. Στην συνέχεια έγινε πανηγύρι με ζωντανή ορχήστρα στην πλατεία του Χωριού με πάρα πολύ κόσμο. Το γλέντι κράτησε έως τις πρωινές ώρες.                               ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Την Παρασκευή 4/8/2017  το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνεχίζοντας την παράδοση πλέον, οργάνωσε την παιδική γιορτή με πολλά παιχνίδια στην αυλή του Σχολείου μας. Τα παιδιά ήταν περισσότερα απο 60 και τους προσφέρθηκαν αναψυκτικά και σνάκ που ήταν προσφορές μελών του Συλλόγου. Η γιορτή έκλεισε με το κόψιμο  της τούρτας και την ρήψη βεγγαλικών προσφορά του Συλλόγου.

To Σάββατο 15/7/2017  μετά απο αρκετά χρόνια έγινε βάφτιση στην Εκκλησία του Χωριού μας. Ο Γιώργος και η Θοδώρα Ι. Λάνου βάφτισαν τον γιό τους  και το όνομα αυτού  ΙΩΑΝΝΗΣ ακολούθησε μεγάλο γλέντι στην πλατεία του Χωριού. Παιδιά να σας ζήσει και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.

Την Τετάρτη 17 / 5 2017 έφυγε απο την ζωή η σύζηγος  Χριστίνα Γεωργίου Παράσχη   90 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά της  και τα εγγόνια της.

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  λόγω του θλιβερού γεγονότος αποφάσισε την αναβολή της προγραμματισμένης γιορτής για την Δευτέρα του Πάσχα.

Το Μεγάλο Σάββατο 15/4/2017  έφυγε απο την ζωή ο Νίκος Γιαννακόπουλος γιός της Ευγενίας Αρβανίτη 52 χρονών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στηην οικογενειά του.

Την Πέμπτη 9/3/2017 έφυγε απο την ζωή η Μαριάννα σύζηγος Σωτηρίου Καναβού. Τα θερμά  μας συλλυπητήρια στον σύζηγό της τα παιδιά της και τα εγγόνια της.

Την Πέμπτη 9/3/2017 έφυγε απο την  ζωή ο Σπήλιος (Πίπης) Γιάννη Σπανός σε ηληκία 75 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζηγό του τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Την Τετάρτη 1/3/2017 έφυγε απο την ζωή σε ηλικία 94 ετών η Αντωνία χήρα Διονυσίου Μπουρλά.Ευχόμαστε στα παιδιά της και τα εγγόνια της τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Την Παρασκευή 6/1/2017 έφυγε απο την ζωή ξαφνικά και σε ηλικία 66 ετών ο Τάκης Τσετσενέκος .Ευχόμαστε στην γυναίκα του Σοφία και τα παιδιά του κουράγιο και δύναμη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους απανταχού ΧΑΛΑΖΩΝΙΤΕΣ!!

 Την Τρίτη 27/12/2016 γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι η Θεοδώρα συζ.Γιώργου Ιωαν. Λάνου. Παιδιά να σας ζήσει και να σας φέρει ευτυχία και τύχη. Χαιρόμαστε για τον νέο Χαλαζωνίτη !!!!

Την Τρίτη 13/12/20116 έφυγε  απο  την ζωή ο Ηλίας Γεωργακόπουλος  55 ετών μετά απο μακρόχρονη μάχη με την επάρατο και άφησε ορφανά τα δύο κοριτσάκια του.Τα θερμά μας συλλυπητήρια  στην οικογενειά του.

Κυριακή 11/12/2016 έφυγε απο την ζωή η Βασιλική συζ.Γεωργίου Λάνου πλήρης ημερών (98 ετών). Τα  θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά της Ελένη και Σωτήρη και στα εγγόνια της.

Την Δευτέρα 7/11/2016 γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι η Δήμητρα Αγγελ. Καλογεροπούλου. Παιδιά να σας ζήσει να σας φέρει ευτυχία και αγάπη.                     Είμαστε χαρούμενοι για την γέννηση του νέου Χαλαζωνίτη.

Την Παρασκευή 28/10/2016 εορτάστηκε στο Χωριό μας η ημέρα μνήμης και απόδοση τιμής σε αυτούς που πολέμησαν έχασαν την ζωή τους , τραυματίστηκαν ή πιάστηκαν αιχμάλωτοι, απο τους κατακτητές το 1940. Έγινε επιμνημόσυνη δέηση απο τον πατέρα  Αλέξιο στο ηρώο του σχολείου.Παρευρέθηκαν ο Πάρεδρος Διονύσιος Τσούλος, εκ μέρους του Συλλόγου ο αντιπρόεδρος Γιώργος Παύλου Λάνος και όλοι οι χωριάτες μεταξύ των οποίων ο ξενιτεμένος μας Γεώργιος Σμυρνής. Ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα του Σχολείου απο τον πάρεδρο ο οποίος προσέφερε ποτά και λουκούμια.Επίσης έγινε ξενάγηση στην αίθουσα και όλοι θυμηθήκαμε τα νιάτα  μας.                                                     ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Το Σάββατο 26/8/2016 βγήκαν τα αποταλέσματα των εισακτέων στα Πανεπηστήμια τησ χώρας μεταξύ άλλων παιδιών πέρασαν και δικά μας παιδιά. Ο Γεώργιος Δ. Μπάκας πέρασε στο Πανεπηστήμιο Αιγαίου στην Μαθηματική Σχολή.                                                Επίσης ο Ραφαήλ Βαράκης (γιός της Ελένης Παναγοπούλου) στο Πανεπηστήμιο Αθηνών στήν Φιλοσοφική Σχολή.                                                                                                                   Εαν υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν περάσει σε κάποια σχολή παρακαλώ ενημερώστε μας .

Το Σάββατο 13 / 8 / 2016 έγινε στο Σχολείο του Χωριού η Γενική Συνέλευση για την εγγραφή νέων μελών και απο το Χωριό και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη ήταν παρόντα 70 μέλη. Εξελέγησαν 1) Αθανάσιος Ζαχαράκης 2) Ελένη Παναγοπούλου- Βαράκη 3) Γεώργιος Π. Λάνος 4) Περικλής Αρβανίτης  5) Γιώργος Παπασταφίδας 6) Δήμητρα Κυριαζοπούλου 7) Κων/να Γαραντζιωτη -Πούλιου.    Αναπληρωματικά μέλη : 1) Γιάννης Στάθης 2)Κώστας Σακκάς                                   Εξελεκτική Επιτροπή : Γεώργιος Θ.Λάνος  – Τάκης Ε. Παναγόπουλος  – Τάκης Γ. Αλεξανδρόπουλος  -Σταύρος Κολομβάκης.

Στην συνέχεια συνεδρίασε το νέο Δ.Σ.για την ανάδειξη των οργάνων τα οποίια ειναι τα εξης : ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ελένη Παναγοπούλου-Βαράκη ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Γεώργιος Π. Λάνος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Αθανάσιος Ζαχαράκης ΤΑΜΙΑΣ Περικλής Αρβανίτης  ΜΕΛΗ  Γιώργος Παπασταφίδας -Δήμητρα Κυριαζοπούλου – Κων/να Γαραντζιώτη -Πούλιου.

Το Σάββατο 6 / 8 / 2016 γέννησε η σύζυγος του Διονύση Χ.Μπουρλά ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Να σας ζήσει και να σας φέρνει ευτυχία

Το Σάββατο 6/8/2016 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου διοργάνωσε την καθιερωμένη πλέον γιορτή για τα παιδιά στην αυλή του Σχολείου. Η γιορτή είχε πολύ μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή περισσοτέρων των εξήντα παιδιών και αρκετών γονέων, παππούδων και γιαγιάδων. Σημαντικές ήταν και οι προσφορές απο αρκετούς σε χρήματα και εδέσματα. Φυσικά κόπηκε η καθιερωμένη τούρτα. έπεσαν βεγγαλικά, έγιναν διαγωνισμοί και παιχνίδια και έκλεισε η βραδιά με χορό.

Την Παρασκευή 5/8/2016 έγινε  εσπερινός στο εκκλησάκι του Σωτήρος με πολύ κόσμο. Ακολούθησε πανηγύρι στην πλατεία του Χωριού με όρχήστρα, που το διοργάνωσαν και τα δύο καταστήματα. Το γλέντι είχε μεγάλη συμμετοχή και κράτησε έως τις πρωινές ώρες.

Το Σάββατο 30/7/2016 έγινε ο γάμος της Νίνας Πανταζή Μπουρλά με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη. Ο γάμος έγινε στην Παναγία Φιλιατρών. Ευχόμαστε στα παιδιά να ζήσουν ευτυχισμένα.

Tην Πέμπτη  23/6 2016 έφυγε απο την ζωή ο Ηλίας Δημητρακόπουλος και έγινε η κηδεία του στο Χωριό την Παρασκευή 24/6/2016. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά και τα εγγόνια του.

Την Παρασκευή 17 / 6 / 2016 έγινε ο γάμος στην Αθήνα του Διονύση Χ. Μπουρλά μετά της Εύης Μέγα. Παιδιά να ζήσετε ευτυχισμένοι.

Την Δευτέρα 2/5/2016 έγινε η προγραμματισμένη απο τον Σύλλογο εκδήλωση στην πλατεία του Χωριού. Η εκδήλωση ήταν πολύ επιτυχιμένη με μεγάλη συμετοχή. Ο καιρός δυστυχώς δεν ήταν με το μέρος μας, μια μαγιάτικη μπόρα έδωσε τέλος νωρίτερα. Δεν πειράζει εμείς ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή και την ενίσχυση. <<ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ >>.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται σε όλους <<ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ>>.

Την Πέμπτη 18/2/2016 η Τάνια Σωτηρίου-Στάθη κόρη της Ρένας Η. Παναγοπούλου έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Παιδιά να σας ζήσει και να σας φέρει χαρά και ευτυχία!!!!

Την Παρασκευή 12/2/2016 η Κυριακή Λάνου σύζυγος του Γιώργου Ζαϊμη έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.Παιδιά να σας ζήσει και να σας φέρει χαρά και ευτυχία .

Την Δευτέρα 8/2/2016 έφυγε απο την ζωή ο Αρίστος Μπακαράκης σύζυγος της Γεωργίας Γεωργακοπούλου σε ηλικία 67 ετών. Η κηδεία του θα γίνει στην Αθήνα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Την Κυρακή 10/01/2016 γέννησε στην Αθήνα η Τώνια σύζυγος του Θοδωρή Λάνου ένα υγιέστατο αγοράκι. Παιδιά να σας ζήσει να το χαίρεσθε και να σας φέρει ευτυχία.

Το Σάββατο 12/12/2015 έφυγε απο την ζωή ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο Νίκος υπήρξε επι πολλά χρόνια σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας είχε προσφέρει πολλά και συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις τόσο στο Χωριό όσο και στην Αθήνα . Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στήν γυναίκα του, στα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Την Τετάρτη 4/11/2015 έφυγε από την ζωή η Γιαννούλα Γεωργακοπούλου σύζυγος του Παναγιώτη. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά και τα εγγόνια της.

Απο τις 25/10/2015  ο Σύλλογός μας έχει νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο απο : Πρόεδρος Αθανάσιος Ζαχαράκης- Αντιπρόεδρος Γεώργιος Π. Λάνος- Γ.Γραμματέας Ελένη Παναγοπούλου-Βαράκη- Ταμίας Περικλής Αρβανίτης- Μέλη Κων/να Γαραντζιώτη-Πούλιου, Σταύρος Κολομβάκης ,Γεώργιος Θ.Λάνος.

Την Παρασκευή 23/10/2015 έγινε η ταφή της Μάνας του Παπά του Χωριού μας πατέρα Αλέξιου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά και εγγόνια της.

Την Πέμπτη 10/9/2015 έγινε ο γάμος του Θοδωρή Λάνου με την Τώνια Τέτου στο Μάτι Αττικής.Σας ευχόμαστε να ζήσετε ευτυχισμένοι!!!!!!!!!

Την Κυριακή 16/8/2015 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου οργάνωσε την βραδιά των Γυναικών. Όλες οι Γυναίκες που βρισκόταν στο Χωριό δημιούργησαν γευστικές απολαύσεις και τις έφεραν στην πλατεία, όπου είχε στηθεί μια μεγάλη τραπεζαρία, η οποία αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσουν τα φαγητά και τα γλυκά. Η βραδιά εξελίχθηκε σε γλέντι με πολύ κέφι και χορό.

Την Παρασκευή 14/8/2015  η Γιάννα οργάνωσε στο μαγαζί της μουσική βραδιά με ζωντανή ορχήστρα Χαλαζωνίτικη. Τα παιδιά ήταν ο Ηλίας Παναγόπουλος ,η Ξανθή Παναγιωτοπούλου και ο φίλος των ο Χρήστος .Εγινε γλέντι με μεγάλη συμμετοχή που κράτησε ως τις πρωϊνές ώρες.

Την Τετάρτη 5/8/2015 παραμονή του Αγίου Σωτήρος μετά τον εσπερινό οργάνωσαν πανηγύρι στην πλατεία του Χωριού τα δύο μαγαζιά με ζωντανή ορχήστρα .Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και το γλέντι κράτησε ως το πρωί.

Την Κυριακή 2/8/2015 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου οργάνωσε για μία ακόμα χρονιά την γιορτή των παιδιών στην αυλή του Σχολείου.Συμμετείχαν όλα τα παιδιά μικρά και μεγάλα  πάνω από 40 που βρίσκονταν στο Χωριό εκείνη την ημέρα. Υπό τις οδηγίες του Προέδρου, παίξανε πολλά παιχνίδια στα γήπεδα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.   Η βραδιά έκλεισε με το κόψιμο της τούρτας,την ρίψη φωτοβολίδων, χορό και την υπόσχεση να μην ξεχνάμε το Χωριό μας και του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί.

Το Σάββατο 18/ 7 /2015 στις 8.οο το απόγευμα έγινε γάμος στον Άγιο Γεώργιο του Χωριού μας. Παντρεύτηκαν η Γιάννα Δ. Μπουρλά τον Νίκο Μαργκόπουλο απο τα Φιλιατρά.  Παιδιά σας ευχόμαστε να ζήσετε ευτυχισμένοι!!!!!

Την Πέμπτη 4/6/2015 έφυγε από την ζωή  ο Γεώργιος Χαραλ. Παναγιωτόπουλος τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του και τα εγγόνια του.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις Γεωργίες και τους Γιώργηδες  .

12/5/2015.Φίλοι μου χαθήκαμε  για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω προβλημάτων στην λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Τα προβλήματα λύθηκαν  και αναδρομικά θα σας ενημερώσω για τα νέα του Χωριού μας.

Εορτάσαμε την Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση του Κυρίου με πολύ κόσμο και αρκετά καλό καιρό. <<ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ>>.

1/1/2015. << ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ>>ευχόμαστε να έχουμε υγεία, δύναμη, οικογενειακή ευτυχία και ο νέος χρόνος  να είναι καλύτερος  από αυτόν που έφυγε.

Την Τρίτη 18/11/2014 πέθανε στο Χαλαζώνι ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος σε ηλικία 86 ετών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του και τα εγγόνα του.

Το Σάββατο 15/11/2014 πέθανε στο Χαλαζώνι ο Μπάμπης Καλογερόπουλος  σε ηλικία 92 ετών.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην γυναίκα του,τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Το Σάββατο 25/10/2014 έγινε στο Χαλαζώνι και στον Αγ. Γεώργιο ο γάμος της Γιώτας Καρανικόλα με τον Γιώργο Αλεξανδρόπουλο από τα Φιλιατρά. Παιδιά σας ευχόμαστε να ζήσετε ευτιχισμένοι.

Την Παρασκευή 19/9/2014 έφυγε απο την ζωή σε ηλικία 92 ετών η Κωστούλα Η. Παναγοπούλου .Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά και τα εγγόνια της.

-Την Κυριακή 14/9/2014 βάφτισαν τα παιδιά τους η Τζένη Λάνου και ο Πέτρος Αρβανιτάκης στην Αθήνα και τα ονόματα τους Γιώργος και Πελίνα.                                        Παιδιά να σας ζήσουν και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμήτε.

– Το Σάββατο 23/8/2014 τέλεσαν τον γάμο τους ο Γιώργος Θ. Παναγόπουλος με την Ξένια Αθανασοπούλου στην Πάτρα. Παιδιά να ζήσετε ευτυχισμένα και να σας χαίρονται οι γονείς σας.

-Το Σάββατο 16/8/2014 το Διοικητικό Συμβούλιο όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος οργάνωσε την εκδήλωση των γυναικών στην πλατεία του Χωριού. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη οι γυναίκες μαγείρεψαν πολλά εκλεκτά ποικίλα φαγητά και γλυκά. Η πλατεία γέμισε από κόσμο που διασκέδασε έως αργά .Μπράβο σε όλες και όλους που στηρίζουν αυτή την εκδήλωση.

-Την Πέμπτη 7/8/2014 έφυγε από την ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Τάκης Χ. Καλογερόπουλος ο οποίος ζούσε στην Φλώριντα της Αμερικής . Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους αδελφούς του και τους λοιπούς συγγενείς του.

-Την Τετάρτη 13/8/2014 ο Πρόεδρος μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, ο Πάρεδρος και μερικοί συγχωριανοί βοήθησαν τον μάστορα στις εργασίες αντικατάστασης των κολονών,δοκαριών και κεραμιδιών στο κιόσκι του Σχολείου στο Χωριό. Τα υλικά και εργατικά έγιναν με έξοδα του Συλλόγου.                                                                                             Επίσης με έξοδα και του Συλλόγου φτιάχτηκε το γήπεδο Βόλεϊ Στον χώρο του Σχολείου.

-Την Τρίτη  5/8/2014 έγινε μουσική βραδιά στην πλατεία του Χωριού. -Την Τρίτη 5/8/2014 έγινε εσπερινός στο εκκλησάκι της Αγίας Σωτήρος από τον Παπά του Χωριού Πατέρα Αλέξιο. Παρευρέθηκε πολύς κόσμος.

-Την  Κυριακή 3/8/2014 έφυγε από την ζωή ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος σε ηλικία 86 χρόνων. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στά παιδιά του και τα εγγόνια του.

-Το Σάββατο 2/8/2014 έγινε η εκδήλωση του Συλλόγου αφιερωμένη στα παιδιά που ήταν στο Χωριό. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Σχολείου. Έγιναν τσουβαλοδρομίες, αυγοδρομίες, ποδοσφαιρικός αγώνας, διαγωνισμός τρίποντων στο γήπεδο του μπάσκετ κ.τ.λ. στα παιδιά προσφέρθηκαν εδέσματα και χυμοί. Η  βραδιά έκλεισε με χορό τραγούδια και βεγγαλικά.

-Την Τρίτη 29/7/2014 διαβάσαμε στο facebook του συγχωριανού μας Γιάννη Λάνου την ίδρυση της ποδοσφαιρικής ομάδας Α Ι Α Ν Τ Α Σ  Χ Α Λ Α Ζ Ω Ν Ι Ο Υ  για παιδιά 8 έως 15 χρονών με έδρα το γηπεδάκι στο Σχολείο το οποίο παρακαλώ διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα.                                                                                                                            Μπράβο Δάσκαλε, μπράβο παιδιά, μπράβο σε όσους είχαν την ιδέα για την ίδρυση της ομάδας εμείς είμαστε κοντά σας και σας στηρίζουμε

. -Την Δευτέρα το βράδυ 28/7/2014 ο Πάρεδρος κος Νιόνιος Τσούλος οργάνωσε μουσική βραδιά στο γήπεδο του Σχολείου, με φαγητά και άφθονο κρασί, εκπληρώνοντας την υπόσχεση που είχε δώσει μετά την επανεκλογή του. Μουσική έπαιξε το συγκρότημα του Τυρογαλά.                                                                                                                                             Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κος Κων/νος Κόλλιας , ο Αντιδήμαρχος κος Τάκης Τσίγγανος και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και σχεδόν όλοι οι συγχωριανοί μας που εκείνο το βράδυ ήταν στο χωριό μας.Ο Δήμαρχος μετά την ομιλία του βράβευσε με έπαινο τον Νιόνιο για την έως τώρα προσφορά του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην επόμενη πενταετία.Έγινε μεγάλο γλέντι που κράτησε έως αργά το βράδυ.                         Μπράβο Νιόνιο ευχόμαστε να πραγματοποιείς πάντα όλες τις υποσχέσεις σου!!!!!!

-Την Κυριακή 6/7/2014 στον Άγιο Γεώργιο Χαλαζωνίου έγινε η βάπτιση της κόρης του Κυριάκου και της Ιωάννας  Δ. Αντωνόπουλου και το όνομα αυτής Μαρία.                           Παιδιά να σας ζήσει!!!

-Το Σάββατο 28/6/2014 έγινε η βάπτιση στην Καλαμάτα του μικρού ΧΡΗΣΤΟΥ που είναι γιός της Παναγιώτας και του Θωμά Μπίτζου και εγγονός της Γεωργίας Δ. Αντωνοπούλου.                                                                                                                            Παιδιά να σας ζήσει!!

-Την Τετάρτη 4/6/2014 έφυγε από την ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Τάσος Κυριαζόπουλος .     Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του

. -Το Σάββατο 31/5/2014 έγινε στην Σίφνο ο γάμος της Τάνιας Σωτηρίου κόρη της Ρένας Παναγοπούλου και Σωτήρη Σωτηρίου, με τον Γιάννη Στάθη.                                                Παιδιά να ζήσετε ευτυχισμένα.

-Την Κυριακή 25/5/2014 έγινε στο Μαρκόπουλο ο γάμος της Μαρίας κόρης του Γιάννη Λυριντζή με τον Κων/νο Μίτσιο.                                                                                             Παιδιά να ζήσετε ευτυχισμένα.

-Την Δευτέρα 19/5/2014 έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών ο Γεώργιος Μπάκας σε ηλικία 96 ετών.                                                                                                                                     Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του και τα εγγόνια του.

-Την Κυριακή 18/5/2014 εξελέγη Πάρεδρος στο Χωριό ο Διονύσιος Τσούλος για τα επόμενα πέντε χρόνια.                                                                                                                        Νιόνιο καλή επιτυχία στο έργο που σου ανέθεσαν οι συγχωριανοί μας .

-Την Τετάρτη 7/5/2014 η Σοφία σύζυγος του Τάσου Καναβού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.                                                                                                                         Τάσο Σοφία να σας ζήσει!!!

-Την Τρίτη 29/4/2014 η Άννα σύζυγος του Κώστα Σπανού έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρη τους.                                                                                                                               Κώστα, Άννα να σας ζήσει !!

– Την Πέμπτη 13/3/2014 έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος σε ηλικία 96 ετών.                                                                                             Τα θερμά μας συλλυπητήρια   στα παιδιά του και στα εγγόνια του.

-Την Δευτέρα 27/1/2014 η Ανδριάνα Γκότση σύζυγος του Γιώργου Βοργιά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.                                                                                                Γιώργο Ανδριάνα να σας  ζήσει.

-Την Τετάρτη 8/1/2014 η Τζένη Λάνου σύζυγος του Πέτρου Αρβανιτάκη έφερε στον κόσμο διδυμάκια  (αγόρι-κορίτσι).                                                                                                     Πέτρο και Τζένη να σας ζήσουν.

-Την Παρασκευή 2/1/2014 πήρε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων η Μπέτυ Πούλιου κόρη της Κων/νας Γαραντζιώτου και του Αχιλλέα Πούλιου. Μπέτυ σε ανώτερα και καλή σταδιοδρομία.

-Το Σάββατο  23/11/2013 η Χριστίνα σύζυγος του Σωτήρη Σπανού έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.                                                                                                                         Σωτήρη Χριστίνα να σας ζήσει!!

One Response to Χαλαζωνίτικα Κοινωνικά Νέα

  1. Θ.Ε.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ says:

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *