ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 ΣΤΟ ΧΑΛΑΖΩΝΙ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε να διοργανώσει τις παρακάτω καλοκαιρινές εκδηλώσεις για να κάνει ακόμα καλύτερο το καλοκαίρι στο Χωριό: Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 4/8/2017  θα οργανώσει την εκδήλωση για τα παιδιά στο Σχολείο.  Το Σάββατο 5/8/2017 παραμονή του Σωτήρος οργανώνετε πανηγύρι απο τα δύο καφενεία στην πλατεία του Χωριού με ζωντανή ορχήστρα.                Το Σάββατο 19/8/2017 θα γίνει η καθιερωμένη εκδήλωση για τις γυναίκες στην πλατεία του Χωριού. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΖΩΝΙ

img032img033

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο λόγω του θανάτου του Νίκου Γιαννακόπουλου αποφάσισε την αναβολή της γιορτής.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΖΩΝΙ 2017.

Αγαπητά Μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου και του Χωριού μας το Διοικητικό Συμβούλιο εύχετε σε όλους να περάσουμε ένα ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και να χαλαρώσουμε στο όμορφο Χωριό μας . Φέτος δεν θα κάνουμε τις καθιερωμένες εκδηλώσεις λόγω των πολλών θανάτων συχωριανών μας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2017.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλα τα μέλη του και στους απανταχού Χαλαζωνίτες να περάσουν Καλές Γιορτές . Το νέο έτος να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ –ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 ΣΤΟ ΧΑΛΑΖΩΝΙ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος έγιναν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις στο Χωριό μας.     Το Σάββατο 6/8/2016 έγινε η εκδήλωση για τα παιδιά στην αυλή του Σχολείου. Παρευρέθηκαν όλα τα παιδιά που ήταν στο Χωριό περισσότερα απο 60 παιδιά με γονείς και παππούδες. Ηέκδήλωση ήταν πολύ επιτυχημένη κράτησε έως αργά με χορούς παιχνίδια και τραγούδια , κόπηκε η τούρτα  και έκλεισε με την ρήψη βεγγαλικών.

Το Σάββατο 13/8/2016 έγινε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Παρευρέθηκαν περίπου 75 Χαλαζωνίτες και εξέλεξαν νέο Δ.Σ. Εξελέγησαν η ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΡΑΚΗ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ–                              ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΛΑΝΟΣ :ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ — ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ :ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ –ΠΕΡΙΚΛΗΣ Γ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ :ΤΑΜΙΑΣ — ΚΩΝ/ΝΑ ΓΑΡΑΝΤΖΙΩΤΗ-ΠΟΥΛΙΟΥ :ΜΕΛΟΣ  –ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ :ΜΕΛΟΣ– ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΦΙΔΑΣ : ΜΕΛΟΣ     Καλή επιτυχία στο έργο σας.

Το Σάββατο 20/8/2016 έγινε η γιορτή των γυναικών με πολύ μεγάλη συμμετοχή τόσο σε Χαλωζωνίτες και Χαλαζωνίτισες ,όσο και σε μεγάλη ποκιλία εδεσμάτων. Η βραδιά ήταν επιτυχιμένη και το γλέντη κράτησε έως τις πρωϊνές ώρες. Μπράβο σε όλους και ιδιαίτερα σε αυτούς που προσπάθησαν για την οργάνωση και του χρόνου ακόμα καλύτερα.

 

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  2016    ΣΤΟ ΧΑΛΑΖΩΝΙ                                            Φίλοι και φίλες του Χωριού μας, αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας. Το Καλοκαίρι ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε τις καθιερωμένες εκδηλώσεις: το Σάββατο 6/8/2016 την γιορτή των παιδιών στην αυλή του Σχολείου. Συμμετείχανπερισσόττερα απο 50 παιδιά έπεξαν πολλά παιχνίδια και στο τέλος κόψαμε την τούρτα. Η γιορτή κράτησε έως αργά με χορό και τραγούδια. 

 Το  Σάββατο 13/8/2016 το απόγευμα έγινε η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση και αρχιεραισίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ψήφισαν 70 μέλη και εξελέγησαν  πρόεδρος η Ελένη Η. Παναγοπούλου Βαράκη, αντιπρόεδρος Γεώργιος Π. Λάνος, Γραμματέας Αθανάσιος Ζαχαράκης, Ταμίας Περικλής Αρβανίτης, Μέλη Κων/να Γαραντζιώτη-Πούλιου, Δήμητρα Κυριαζοπούλου, Γιώργος Παπασταφίδας. Καλή επιτυχία στο νέο Συμβούλιο.                                                                                     Το Σάββατο 20/8/2016 έγινε εκδήλωση των γυναικών στην πλατεία του Χωριού με μεγάλη συμμετοχή και πολλά εδέσματα. Το κέφι και ο χορός κράτησε έως τις πρωινές ώρες.

.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΖΩΝΙ 2/5/16

Την Δευτέρα 2/5/16 έγινε η προγραματισμένη εκδήλωση απο τον Σύλλογο στην πλατεία, μετά την περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι Χαλαζωνίτες και οι καλεσμένοι τους που γέμισαν τα τραπέζια των δύο καταστημάτων.Με την συνοδεία μελωδίων απο τους  πολύ καλούς Χαλαζωνίτες μουσικούς Ηλία Παναγόπουλου ,Ανθή Παναγιωτοπούλου και του φίλου τους Χρήστου, προσφέρθηκαν εδέσματα απο τον Σύλλογο και διάφορα ποτά  απο τα καταστήματα. Έγινε λαχειοφόρος κλήρωση με πενήντα δώρα που ήταν προσφορά του Συλλόγου αλά και άλλων δωροθετών. Αισθανόμαστε την υποχρέωση να τους αναφέρουμε αλλά και να τους ευχαριστήσουμε: Γιώργος Π.Αρβανίτης-Γιώργος Θ.Λάνος -Περικλής Γ.Αρβανίτης -Τάκης Δ.Μπουρλάς – Γεωργία Κ. Γεωργακοπούλου – Γιάννης Π. Τσούλος – Ντίνα Καραβίτη Καναβού Ουζερί στο Λιμενάρι – Τέλης Καναβός – Βούλα Καραμίχαλου Παναγοπούλου  Κατάστημα στην Κυπαρισία- Μαίρη Παναγοπούλου Κίτσου -Νίκος Παναγιωτόπουλος Χασάπικο στα Φιλιατρά – Νίκος Μαρκόπουλος – ΟΙκογένεια Βασίλη Καρανικόλα -Γιώργος Αλεξανδρόπουλος γαμπρός Καρανικόλα – Δημήτριος Σμυρνής Παναγιώτης Σουρέτης ελαιοτριβείο. Η εκδήλωση τελείωσε νωρίς λόγω βροχής .Ευχαριστούμε όλους που συνέβαλαν  με την αγορά λαχνών και την παρουσία τους στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου. <<ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ>>.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΠΑΣΧΑ 2016 ΣΤΟ ΧΑΛΑΖΩΝΙ

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας,  το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλους< ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ >.                                  Σας περιμένουμε  να περάσουμε  ευχάριστα στο χωριό μας το ωραίο ΧΑΛΑΖΩΝΙ. Ο Σύλλογός μας ετοιμάζει την καθιερωμένη εκδήλωση του Αγίου Γεωργίου στην πλατεία.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Φίλοι και φίλες του Χωριού και του Συλλόγου μας.                                                                       Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στούς απανταχού Χαλαζωνίτες να περάσουμε           <<ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ>> και <<ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ>> με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.  Το  2016 να φέρει λιγότερα προβλήματα και περισσότερες χαρές .                               ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους

Posted in Uncategorized | Leave a comment